RAP Vastgoed

Snelle transacties en een goed rendement!

Welkom op onze website!

Wie zijn wij?

RAP Vastgoed B.V. maakt onderdeel uit van een bekende professionele Nederlandse vastgoedonderneming die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van particuliere woningen. Hier kan men een verkoopaanvraag indienen via de website woninggarantplan.nl. Verkopers geven hier aan dat zij om diverse redenen graag snel hun woning willen verkopen. Doordat zij direct verkoopzekerheid krijgen (wij kopen aan zonder voorbehouden of bedenktijd), zijn zij bereidt om onder de marktwaarde te verkopen. Hierdoor kunnen wij deze woningen zeer scherp inkopen.

Wat zoeken wij?

Doordat het aanbod van interessante woningen op dit moment veel groter is dan onze financieringsmogelijkheden, zijn wij op zoek naar private investeerders voor de verstrekking van kort lopende (hypothecaire) financieringen. Door de lage loan to value  geeft dit interessante investeringsmogelijkheden, tegen een beperkt risico. Dit is met name interessant voor particulieren die graag willen profiteren van de goede rendementen op vastgoed, maar zich niet zelf bezig willen houden met de aan- en verkoop of hiervoor de expertise  missen.

Wat bieden wij?

Wij bieden hypothecaire financieringen voor maximaal 80% van de marktwaarde op de door ons in te kopen panden. Deze hypotheken zijn kortlopend van 3 tot maximaal 12 maanden en de rentevergoeding bedraagt tussen de 5 en 7% per jaar. Een laag risico, hoge rentevergoeding en korte looptijd, kortom een zeer interessante propositie! 

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u ons contactformulier invullen en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.